Bagwell Afneembaar Bagagerek TBV Sportster®

Afneembaar bagage rek ten behoeve van Sportster® (XL), met bouwjaar 2004 en later.
(uitgezonderd XL883N® &XL1200T®). Dit rek pas op de originele bevestigings punten van een afneembare rugsteun.(Oem: 53529-04)
Het rek is alleen toepasbaar bij een solo zadel. Bagwell afneembaar bagagerek wordt gemonteerd achter het zadel, om uw bagage stevig en netjes mee te kunnen nemen. Indien de bevestiging punten niet aanwezig zijn, zijn deze tevens te bestellen.(niet standaard mee geleverd). Deze Docking montage set is bij de varianten te selecteren.(zonder bevestigings materiaal) Het rek is gemaakt van duurzaam verzinkt staal welke is gepowdercoat. Te verkrijgen in glans en mat zwart. Het rek word geleverd incl latches.(excl Sidewings)
€ 229,00

€ 125,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

Bagwell Afneembaar Bagagerek TBV Sportster® SET

Afneembaar bagage rek Incl SideWings ten behoeve van Sportster® (XL), met bouwjaar 2004 en later. (uitgezonderd XL883N® &XL1200T®). Een set SideWings bestaat uit een linkse & rechtse wing en bevestigings materiaal. Sidewings zijn ter bevestiging van zadeltassen of koffers, zodat deze ook afneembaar te monteren zijn. Dit rek pas op de originele bevestigings punten van een afneembare rugsteun.(Oem: 53529-04). Alleen toepasbaar bij een een solo zadel. Bagwell afneembaar bagagerek wordt gemonteerd achter het zadel, om uw bagage stevig en netjese mee te kunnen nemen. Indien de bevestiging punten niet aanwezig zijn, zijn deze tevens te bestellen.(niet standaard mee geleverd, zonder bevestigings materiaal). Het rek is gemaakt van duurzaam verzinkt staal welke is gepowdercoat. Te verkrijgen in glans en mat zwart. Het rek word geleverd incl latches.
€ 285,00

€ 150,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen